Εταιρικό ΠροφίλΤο 1966 ο πατέρας μας Μερκούρης Στουραΐτης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την οικοδομή, δημιουργώντας μια βιοτεχνία που κατασκεύαζε τσιμεντόλιθους. To 1990 ο Γιάννης και ο Γιώργος Στουραΐτης επικεντρώσαμε το αντικείμενο μας στην εμπορία οικοδομικών υλικών, ιδρύοντας την εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Πέντε χρόνια αργότερα (1995) σε ιδιόκτητο κτίριο, δημιουργήσαμε παράλληλα την εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΤΟΥΡΑΙΤΗ Ο.Ε. με αντικείμενο τα χρώματα, τα μονωτικά, τα εργαλεία και τα στεγανωτικά καλύπτοντας έτσι όλη την γκάμα της οικοδομής. Οι εταιρείες μας όλα αυτά τα χρόνια δίνουν την μάχη της συνέπειας, της αξιοπιστίας, της εξυπηρέτησης, και των χαμηλών τιμών αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία χρόνων.
Γιάννης και Γιώργος Στουραΐτης

Το 1966 ο πατέρας μας Μερκούρης Στουραΐτης ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την οικοδομή, δημιουργώντας μια βιοτεχνία που κατασκεύαζε τσιμεντόλιθους. To 1990 ο Γιαννης και ο Γιώργος Στουραΐτης επικεντρωσαμε το αντικείμενο μας στην εμπορία Οικοδομικών υλικών, ιδρύοντας την εταιρεία ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Πέντε χρόνια αργότερα (1995) σε ιδιόκτητο κτίριο, δημιουργήσαμε παράλληλα την εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΤΟΥΡΑΙΤΗ Ο.Ε. με αντικείμενο τα χρώματα, τα μονωτικα, τα εργαλεία και τα στεγανωτικά καλύπτοντας έτσι όλη την γκάμα της οικοδομής. Οι εταιρείες μας όλα αυτά τα χρόνια δίνουν την μάχη της συνέπειας, της αξιοπιστίας, της εξυπηρέτησης και των χαμηλών τιμών αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία χρόνων.

Γιάννης και Γιώργος Στουραΐτης